Hvem er jeg?

Jeg er en kvinde født i 80’erne, der fik konstateret Diabetes som barn og Morbus Sjögren da jeg var i midt-20’erne. Derudover har jeg fået følgeskab af samt migræne og andre sygdomme – det får vist aldrig en ende.
Jeg er gift med den skønneste mand, og sammen har vi produceret de lækreste unger, 2 stk.

Der ligger mange tanker bag denne blog. Mest at jeg ofte føler mig ret alene om at have SÅ mange sygdomme, og dermed føler mig enormt ynkelig. Når venner og bekendte spørger ind til mit helbred, føler jeg, det bliver en meget lang klagesang – en ynkelig affære, som de måske slet ikke orker at høre på. Jeg har læst mange medlemsblade fra Gigtforeningen om andre med gigt, fra Diabetesforeningen om andre med Diabetes, men alligevel står jeg altid tilbage med den der: “sådan har jeg det også, men så har jeg også min 2., 3. og 4. sygdom”, og så føler jeg mig lidt mere særlig, på den dårlige måde.

Min tanke er derfor, at der MÅ være andre unge/yngre mennesker, som lider med mange kroniske sygdomme i hverdagen. Måske kan vi få glæde af at dele oplevelser, gode råd og bare “hælde vand ud af ørerne”. Det er der i hvert fald plads til her.

Vores lever som en kernefamilie, men desværre ikke en helt normal kernefamilie, når man tænker på al den sygdom.
Vi har vores børn, en hund, hus og have – der er aldrig fred og ro. Det giver en masse udfordringer, og dem deler jeg hermed.

Kom endelig med kommentarer, ris/ros og meget gerne brugbare tips 🙂

5 Comments

  1. Rikke Havskov

    Hej Muttibadutti,

    Jeg sidder og skriver speciale om sygdmsblogging og vil meget gerne i kontakt med en, der gør brug af det. Jeg vil derfor høre, om du har en mailadresse eller andet, som jeg må få lov at skrive til?

    Mvh. Rikke Havskov

  2. I just want to say I am new to blogging and site-building and definitely enjoyed you’re website. More than likely I’m planning to bookmark your website . You surely come with fantastic posts. With thanks for sharing with us your website.

  3. when we do our home renovation, we always look for new home styles and designs on the internet for some great ideas`

  4. For my Creative Writing class we have to write a short story, I really want to write some thing along the lines of Columbine, but I’m worried about the reaction of my teacher. As far as I know, he has no personal history with the idea, but … I don’t know. What would you want to see out of a short story for a creative writing class?.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *