Ny uge, nyt liv

maj 30, 2016 by

SkolebørnDenne mandag morgen var ikke en hvilken som helst mandag morgen. Det var nemlig den sidste mandag morgen for A i børnehaven. På onsdag starter førskolen, som hun har glædet sig virkelig meget til den seneste tid. Vi har delt hendes entutiasme, men haft nogle ting der skulle på plads forud for førskole-start. 1) At blive rask – det kom der heldigvis styr på. 2) At lære at køre på cykel – det lærte hun i går, til frøkenens store glæde. Hun var et stort smil hele eftermiddagen! 3) Købe gaver til pædagogerne i børnehaven – det er der overhovedet ikke styr på…

SkolestartSelvom vi har fulgt udviklingen og talt begejstret om skolen for A, så slog det mig pludselig her til morgen, at det virkelig er sidste dag i morgen! Altså vi kommer jo tilbage til børnehaven med lille L allerede til august, men A er officielt skolebarn, vi skal for fremtiden ALTID møde kl. 08.00 og ikke noget med at tage en fridag, hvor vi lige kører i Zoo eller op til mormor.
Hun glæder sig voldsomt, men jeg kan allerede nu se, at det bliver rigtig hårdt for hende. Hun er særligt sensitiv, og da jeg forklarede hende, at hun skulle være der alene 1. dag og alle de andre dage, brød hun sammen. Jeg kan næsten ikke bære det, men hvem kan det? Nu er forberedelserne imidlertid sat i værk.
I eftermiddag tager vi over på skolen og hilser på lærerne og pædagogerne, og forhåbentlig giver det en tryghed for A, så hun ved hvem hun skal holde sig til. Og så må vi jo bare komme tidligt på onsdag, så vi kan sidde sammen noget tid, før vi skal sige farvel.
Jeg er ikke en pylrer-mor og har aldrig grædt, når jeg har skullet aflevere mine børn, men de skal ikke være utrygge og føle sig efterladt. De skal klædes godt på, forberedes på hvad der skal ske og vide, at vi kommer hvis der bliver ringet. Håber det hjælper os begge i overmorgen…

Rosa pæon

God mandag!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

2 Comments

  1. I just want to mention I am just all new to weblog and truly savored you’re page. Probably I’m going to bookmark your blog post . You surely have awesome well written articles. Kudos for revealing your web-site.

  2. Unfortunately though like I said it’s nothing we haven’t really seen before, it’s not a breath of fresh air, it’s doesn’t really stand out as the comedy of the year, but in opposition it’s really not something we haven’t seen before, but apparently audiences seem to want to see more of it.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *