Om at rejse fra familien…

aug 22, 2016 by

RomPå onsdag forlader jeg min familie. Jeg stikker af med to dejlige veninder til Rom. Der er dømt pigetur, og vi glæder os alle.

Ja, jeg glæder mig rigtig meget, glæder mig til at komme lidt væk fra hverdagen, som jo er blevet ekstremt fast i og med A. er startet i skole. Som en sidekommentar hertil kan jeg fortælle, at det går godt med vores skolebarn, om end afleveringen hver morgen foregår med gråd og holden fast i mine arme. Det gør så ondt, men jeg bliver dagligt forsikret om, at det går over, så snart jeg er væk. Phew!

Nå, men Rom bliver et dejligt afbræk. Det var en impulsiv beslutning, noget som jeg slet ikke havde råd til (fordi jeg stadig er arbejdsløs – let’s not go there), men som jeg har brugt de sidste små 2 måneder på at spare op til. Det bliver ikke med shopping hos Dolce Ganucci eller Choco Chanel, men det bliver med masser af pasta, café latte og gelato 😀

Der er imidlertid et lille skår i glæden, alt sammen noget jeg går og bygger op… Jeg er  nervøs for, hvordan min kære mand kommer til at klare klargøring og aflevering af pigerne. Det er dog Tankemylderkun to morgener de skal i skole og børnehave, men alligevel. Min mand kører normalt på arbejde hver morgen kl. 05.00, så han er aldrig med i morgenrutinerne herhjemme. Nu har han dog tilrettelagt sit arbejde, så han skal aflevere børn, arbejde og stadig nå at hente igen (A. går ikke i SFO).
Han er helt i stand til at klare det hele, han er jo deres far OG han har, trods alt, selv prøvet at bo for sig selv og klare alting alene, men det er efterhånden 14 år siden. Det er lidt sjovt, for nu hvor jeg sidder og skriver mine tanker ned, så tænker jeg alligevel: “hvorfor de bekymringer?”
Ja, hvorfor? Det er nok mit ønske om at have kontrollen, selvom jeg hver morgen ønsker, at vi kunne dele tjansen! Jeg frygter kaos, når jeg kommer hjem, men på den anden side – hvor slemt kan det være efter 4 nætter uden mor. Håret kan selvfølgelig nå at blive virkelig uglet, men så må vi bruge en masse balsam 😉

Min kære mand er desuden blevet instrueret i vaskemaskinen (hvis der er noget akut), hvordan vores rutine er hver morgen, der bliver handlet ind i eftermiddag til hele ugen, og jeg overvejer at lægge tøj frem til pigerne til hver dag… Er det for overdrevet? Han er jo ret god til at klæde sig selv på, så mon ikke han også kan klare pigerne?
Problem

Det skal nok gå, jeg slapper næsten af.

Min næste bekymring er: Hvordan i alverden får jeg mine plejeprodukter inkl. solcreme til at kunne være i en 1-liters pose gennem security?? Ja, vi rejser let udelukkende med håndbagage. Jeg er ikke en dulle, som sådan, der bruger mange produkter, men man skal jo alligevel have shampoo, balsam, badesæbe, bodylotion, voks til håret, solcreme, ansigtscreme, makeupfjerner, tandpasta og mascara med. Det fylder på trods af de små bøtter… Wish me luck!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

2 Comments

  1. I just want to tell you that I’m beginner to weblog and certainly enjoyed your page. Very likely I’m want to bookmark your website . You actually have perfect stories. Many thanks for sharing with us your website page.

  2. Hope to see many more fantastic pieces like this in the future. You completely helped me build on my little base of this topic.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *