Om at være gravid med autoimmune lidelser

sep 29, 2015 by

Baby LMin lille L blev 2 år i weekenden – tænk at min lille baby allerede er blevet så stor. Det er sandt, hvad man siger: “Tiden går stærkt, når man er i godt selskab”. Jeg elsker mine piger, min lille familie, mit liv med de udfordringer det bringer. Ahh… Det er måske lidt overdrevet. Jeg elsker ikke mit liv, men jeg har det godt, mangler ikke rigtigt noget, og så har jeg kærlighed på overload. Dagligt får jeg kram og kys – og så lige lidt flere kram af lille L, så jeg må gøre noget rigtigt.
Jeg bliver indimellem spurgt, om vi skal have flere børn. Mit standard svar er: “Jeg har altid gerne villet have 3-4 børn, men med mit helbred nyder vi de dejlige piger vi har fået – det giver også rigeligt arbejde”. Men ærlig talt ville jeg gerne have flere. Årsagen er nok mest, fordi jeg har det så tæske godt, når jeg er gravid. Der er ikke alle de daglige skavanker, men derimod fred og ro i kroppen til at gro den lille baby.

Min læge fortalte mig engang, at det er normalt for kvinder med autoimmune sygdomme, at når de er gravide, så glemmer kroppen alt om sygdom og fokuserer på babyen. I mit tilfælde har det vist sig at være sandt! Begge mine graviditeter har været gode. Jeg har fået et hav af skanninger hver gang, på grund af nogle antistoffer i kroppen som kunne skade babys hjerte. Men jeg har aldrig set det som en belastning, mere som en fordel.
P.t. er mit helbred på overarbejde, og jeg ønsker mig noget så voldsomt en lille baby. Så kan min krop få fred, og jeg kan slappe af. Men så nemt er det jo heller ikke helt. For efter fødsel og alt det der, skal der jo stadig passes én ekstra. Men tanken er hyggelig.
Nej, vi skal ikke have flere børn. Der er ikke flere ledige sikkerhedsseler i Aygo’en og det er rart at have ledige arme. Jeg låner dog gerne alle de små babyer, jeg kommer i nærheden af. Det er dejligt og hyggeligt.
Og hvem ved, måske en dag når alt er perfekt, så får vi et fodboldhold?
Baggrund-rosa-lyng.jpg
God tirsdag!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

2 Comments

  1. I just want to say I am newbie to blogging and seriously enjoyed this web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog . You really have excellent article content. Appreciate it for sharing with us your blog.

  2. Some genuinely terrific work on behalf of the owner of this website , perfectly great articles .

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *