Om kærlighed der rammer plet

jul 27, 2015 by

Jeg følger en kvinde på Instagram, som tit og ofte lægger citater op. Dét i sig selv, synes jeg faktisk er noget mærkeligt noget. Instagram er til billeder, Facebook er til tekst.
Men… Denne gang lagde hun et billede op med en laaaaang tekst. Jeg gjorde noget usædvanligt – jeg læste HELE teksten, og den ramte lige plet!

“Somewhere deep in our bones, we know that we are meant to grow, right? We know that we are meant to create, that we are meant to love, that we are meant to evolve.
That’s why it doesn’t feel good when we shut ourselves down – because by closing up our hearts and our minds we are moving AGAINST the flow of this ever-expanding universe.
That’s why love feels better to us than hate – because love is an expansive energy, while hate constricts… and nothing in the universe is moving in the direction of constriction.
This is why I suffer so deeply when I go through an emotional split with somebody – when I fall into resentment and misunderstanding… because division and isolation go against everything that the universe is doing.
That’s why we suffer when we think only of ourselves – because by living our lives as if we are unconnected from each other, we are moving against the natural urge of the universe to broaden itself, to meld, to blend, to experiment with mixing it all up.
This is why it feels good when we grow, when we change, when we learn, when we forgive, when we include, when we allow our hearts and souls and minds to grow ever bigger, wider, deeper, richer.
This is why it feels horrible when we slam a door (moving in the wrong direction) and this is why it feels wonderful when we  build a bridge (moving in the right direction).”

 

Jeg synes simpelthen, det er SÅ smukt skrevet. Og en løftet pegefinger til mig selv om, at alle de negative tanker jeg har, eller går og bygger op i mit hoved, mens jeg har så umådelig meget tid i hverdagen til det, at de tanker skal laves om til at tænke positivt.
Normalt er jeg et rart menneske, jeg bider eller snerrer ikke, men jeg har mine holdninger. Det er sundt, men måske er jeg tilbøjelig til at blande alle de dårlige intentioner ind i mine tanker, fremfor de gode Befashionabletanker. F.eks. har jeg en kær veninde, en livslang veninde som jeg værdsætter højt. Det kører for hende, hun er dygtig, har succes i sit job, og så er hun garanteret så crazy flink, at hun forleden sendte mig det sødeste lille kort, hvor der fulgte en lille lækker gave med 😛 Naturligvis blev jeg overdrevet lykkelig og smilte over hele hovedet resten af dagen. Men jeg blev ved med at tænke “hvorfor??”, “hun har nok ondt af mig – hun synes, jeg er ynkelig”. Havde jeg været helt normal, var jeg måske gået i retning af “hvor er det bare FEDT at have en veninde der gør sådan noget”. Aj, sådan tænkte jeg også. Den lille gave faldt faktisk helt perfekt på den dag, hvor jeg virkelig var “blue” og bare havde lyst til at hoppe i havet. Men alle de negative fulgte med.

Gisp hvor jeg hader at være negativ! Tit tager jeg mig selv i at tænke “hvorfor er alle bare så glade og griner hele tiden? Hvorfor kan de ikke være seriøse et øjeblik?”. Det er ikke for at få vendt fokus mod MIG, at jeg tænker sådan, men jeg har simpelthen ikke energien til at gøre i det gear en hel aften. Vist kan jeg også køre mig eget freakshow udelukkende på endorfiner, hvor folk tænker, at jeg har stået med hovedet i øltønden. Men aldrig hver gang der er gang i den, og kommer jeg senere end andre, så falder jeg ikke lige ind i selskabet.

 

Den smukke tekst har dog givet mig en lektie for. Nu skal der tænkes positivt, der skal kærlighed ind i hver en tanke jeg tænker, og alle de negative skal vendes på hovedet og gøres positive. Det kan lade sig gøre – og skal og vil!

Rosa pæon
Mange kærlige tanker fra mørket

Wish me positivity 😀

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

3 Comments

  1. I just want to mention I am newbie to blogs and seriously savored you’re website. More than likely I’m going to bookmark your blog post . You certainly come with outstanding stories. Thanks a lot for sharing with us your web-site.

  2. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now when a comment is added I buy four emails concentrating on the same comment. Perhaps there is in any manner you can get rid of me from that service? Thanks!

  3. Assume that you are working as a computer technician for a company with a large network. You are assigned to determine what is wrong with an employee?s computer and repair it. You suspect that the computer is not properly connected to the network. Describe the troubleshooting steps you would take to test your theory that the computer is not physically or logically connected to the network, and describe how you would resolve the resolve the various reasons for the computer not connecting to the network..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *