Om trøstespisning og stædighed

sep 6, 2015 by

For noget tid siden skrev jeg om belønninger – hvordan jeg belønner mig selv, med mad/slik/kage, hvis jeg føler, jeg har gjort noget ekstra. Du kan klikke HER for at læse indlægget.

I dag bliver det dog en anden snak. Et fænomen som de fleste kvinder kender til, jeg er faktisk tilbøjelig til at sige, at alle kvinder på et eller andet tidspunkt i deres liv har gjort det. Trøstespisning!

Jeg har mange ting på min “tallerken” i disse dage. Rigtig mange træls ting, som bestemt ikke gør livet let og sjovt, men som bare skal klares. Der er grædt mange tårer, tænkt mange tanker og være mange minutter, hvor jeg har siddet og kigget tomt ud i luften, som om jeg var fuldstændig tom indeni, men stadig med en krop der har føltes tung af bly.
Det eneste jeg har lyst til, når jeg har det sådan, er at spise lækre usunde ting. Sådan en situation har jeg lige befundet mig i. Jeg har kigget i skabe, skuffer, køleskab, flere skuffer, fryser og til sidst køleskabet igen. Blot for at konstatere, at der intet er, jeg har lyst til at sætte tænderne i. Mine arme kan slet ikke løftes, så det med at lave et solidt måltid mad, det holder ikke. Men pludselig finder jeg nogle kanel-knækbrød, du ved, de runde der fra Wasa. Dé er gode med smør på! Der er 4 tilbage i pakken, og jeg tænker, at det er fint til mit aftensmåltid. Ja altså, mand og børn sover i skrivende stund, der har ikke været den store fællesspisning på bordet i dag, da den har stået på legeaftale og frokostaftale.

Men her står jeg altså med 4 stykker kanel-knækbrød i den ene hånd. Og du tænker sikkert, at det kunne være meget mere usundt. Og ja, det giver jeg dig helt ret i. Ikke desto mindre bliver jeg alligevel stædig og tænker, at der er mel i = mange kulhydrater. Kulhydrater får min mave til at svulme op. Jeg har en meget smuk kjole hængende, som skal sidde perfekt på min krop til november. Skal jeg virkelig få den lagt ud??

Nej. Det ender med, at jeg bliver så stædig, at jeg skærer en grøn peber ud og Aftensmadentopper med en Ostehaps samt et glas Pepsi Max – WOW!! Kan kun forestille mig, at dine tænder lige nu løber i vand, og du er ved at overveje, om du kan nå i Netto før lukketid for at få grøn peber og Ostehaps. Jeg beklager 🙁

Jeg har nok altid været lidt omvendt i den forstand. For normalt har jeg svært ved at tage det sunde valg, det der er nemmest, hurtigst og mest bekvemt plejer at vinde – i hvert fald før LCHF-omlægningen. Men når ting går mig imod, jeg bliver irriteret, provokeret og ked af det, så skal jeg garanteret vise, at det er MIG der bestemmer over mig. Og jeg skal ikke svulme op, fordi verden omkring mig får mig til at reagere negativt!
Min største drøm er naturligvis, at vægten siger ÷ 3 kg i morgen tidlig, på grund af mit sunde valg. Mon jeg kan være så heldig?


Baggrund-rosa-lyng.jpg

God aften og sov godt

P.s. Husk at følge med på Instagram – @muttibadutti.dk

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

3 Comments

  1. I all the time uusеd to readd paгagraph in news papers but now as I am a useer of internet therefоre from now
    I am using net for ρosts, thanks toо web. https://omovies.org/movie/107694/mary-ryan-detective-1949-hd-720p-full-movie

  2. I simply want to say I’m newbie to blogging and site-building and truly loved this web site. Likely I’m want to bookmark your website . You amazingly have great posts. With thanks for sharing with us your web-site.

  3. Hello! I’ve been reading your web site for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Humble Tx! Just wanted to say keep up the good job!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *