Om valgaften

jun 18, 2015 by

Danskerne har i dag truffet en masse valg, nogle har været enige, andre uenige. Nogle er optimistiske, andre pessimistiske. Nogle har talt varmt for en sag, andre har rakket idéer ned.

Ja, der har været mange følelser i luften den sidste tid, og ikke mindst i dag. Og vores lille familie er ingen undtagelse.
Vi har truffet et valg herhjemme – et lidt specielt valg. Men det føles SÅ godt i maven, der har været smil op til begge ører på mig hele aftenen, sommerfuglene har basket rundt i maven, og jeg er ved at få en lille smule stress på. Men det skal nok gå, vi er fælles om det. Min mand, jeg, storepigen og lillepigen. Begejstringen syntes at være lige stor fra mindste til største familiemedlem.

 

Og hvad er det så vi har valgt her til aften? Vi har ikke valgt Helle. Men vi har heller ikke valgt Lars. Vi har overhovedet ikke valgt Uffe, Pia, Manu, Johanne, Pia, Brigitte, eller nogen af de andre.
Nej, vi har valgt en mølle 😐

MøllenTil november har vi kobberbryllup, 12½ års bryllupsdag. Og vi har fundet lokaliteten til at holde vores fest. For fest, dét skal der være. I en meget lille bitte my af en by, Lille Heddinge, ligger der en gammel mølle. Møllen er lavet om til fest-/konferencelokaler, og jeg synes, der er SÅ hyggeligt. Måske mest fordi min kære mand og jeg var der sammen til kobberbryllupsfest for 13 år siden, og derfor er der noget magisk ved selv at holde kobberbryllup i netop dé lokaler, hvor vi sad og var så super nyforelskede 😀

 

Stedet er imidlertid med rå klinker i de fleste rum, men i selve festsalen er der gamle mørkebrune plankegulve, samtidig er der mørkebrune bjælker der understøtter loftet i hele salen. Det bliver ganske forfærdeligt at skulle arrangere borde omkring alle bjælkerne, men hvor bliver det smukt!

 

Vores valg er endeligt truffet, og vi kan nu begynde planlægningen. Der skal sendes invitationer, DIY selvfølgelig. Der er nok at gå i gang med.

Planlægning har vi haft rigeligt tid til herhjemme de sidste to uger. Først var Syg ved computerenstorepigen syg med influenza, så blev manden syg med influenza. Og gæt hvem der lige nu sidder og nyser ud over sin computerskærm med influenza OG migræne! Yes, c’est moi.

Der er ingen udsigt til ferie under varme himmelstrøg :'( Jeg håber virkelig, at der kommer sol og varme over Danmark snart – ellers bliver jeg, ligesom alle andre danskere, der skal holde ferie i Danmark, fuldstændig bims i knolden! Jeg har brug for at komme UD…

 

Jeg må op i stedet, op under dynen. Trænger til søvn, varme og ro i mit hoved. Men måske man alligevel lige skulle tjekke op på valgdagen for de mere politisk orienterede personer – man siger jo, at det er spændende!?

 

Rosa pæon

 

God aften derude.

Sov godt 🙂

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

3 Comments

  1. I simply want to tell you that I am newbie to weblog and seriously savored this blog site. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog post . You really have outstanding well written articles. With thanks for sharing your webpage.

  2. Very good suggestions, personally I’m gonna have to bookmark this and come back to it. Do you have any feedback on your most recent post though?

  3. Outstanding read, I just passed this onto a colleague who was doing a little investigation on that. And he actually bought me lunch because I discovered it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *