Om weekenden, kulhydrater og skroget…

aug 31, 2015 by

Vores weekend har stået på dejlige venner fra København – fra fredag til søndag. Vi har disse 3 personer på besøg ca. hver tredje måned, og det er altid hyggeligt! A og L elsker dem, der bliver leget, hygget, krammet, spillet spil og så er der maden… Vi spiser altid god mad. Virkelig god mad! Og kage… Og brød… Altså sådan rigtigt brød, lavet af mel… Hvedemel.

Hvedemel – det smager jo godt, dejligt. Ja, jeg er ikke bange for at indrømme, at jeg rigtig godt kan lide et rigtigt rundstykke, ej, nok nærmere en “håndværker” med et godt lag rigtigt smør (Lurpak). Men eftersom vi herhjemme er typerne, der tager 5 kg på bare ved at lugte til en creme-snegl, så har vi udelukket brød fra vores kost. Ja, vi LCHF‘er jo. Og det fungerer for os.
Men vi er ikke fanatiske, så vi kan godt finde ud af at nyde de “forbudte” ting indimellem. Nydelsen varer dog ikke længe, da vi begge får voldsomt ondt i maven af at spise det hvide mel, OG sukker. Og som om mavesmerter ikke er slemt nok, så siger det “PUF”, og min mave vokser så jeg ligner en der er gravid i 4. måned 🙁

Ja, jeg frygter virkelig vores kobberbryllup – jeg er jo en kagegris, og har fundet de lækreste islagkager, vi skal have. Men hvordan kan jeg holde min kjole fra at skride i syningen??

 

MorgenmadNej, men nu er det blevet mandag igen. Og æggefasten for et par uger siden skal IKKE have været forgæves. Jeg tabte trods alt 1½ kg på 4 dage, og de skal helst forblive væk OG efterfølges af yderligere 2-3 kg. Så jeg har lavet skønne æg, fra vores egne høns i baghaven – har jeg fortalt om dem? Min hukommelse er lige så hullet som en frisørs badehætte. Nå, men vi har 8 høns i haven, de lægger mange æg med en fin meget gul, næsten orange blomme. Når vi spiser LCHF er det essentielt med æg, og derfor fik vi høns. De giver mig hver morgen dejlig morgenmad – i dag Peberfrugtdenne skønne well done røræg med skinke og fløde. Dertil en dejlig rød snackpeber. Jeg har aldrig oplevet en peberfrugt UDEN et kernehus, men hey, så var der kun 7 små kerner der skulle fjernes 😀

I dag står den på genopbyggelse af mit tempel. Flere dage med sent i seng er bare ikke godt for mit skrog. I går gik jeg ellers allerede i seng kl. 20.00. Og hvad sker der så mandag morgen? Jo jo, jeg vågner med smerter i ryggen, som jeg ikke har haft virkelig længe. Det er efterhånden længe siden jeg har været til træning i LOOP – jeg tabte en kuffert ned på mit “bagben”, da vi var i Stockholm, så min læge har rådet, at jeg ikke anstrenger benet unødigt. Det kan så mærkes allevegne efterhånden. Jeg bliver mere og mere overbevist om, at min træning HAR gjort min krop stærkere og mere holdbar.
Men i dag har jeg måttet kapitulere og gå i seng igen. Den stod ellers på afslapning med vasketøj – øv altså 😛

Baggrund-rosa-lyng.jpg
Håber alle andre har fået en bedre start på ugen end jeg. Rigtig god uge og god dag 🙂

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1 Comment

  1. I just want to mention I am newbie to blogs and truly enjoyed you’re web blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog post . You definitely come with excellent articles. Thanks for sharing your webpage.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *